Nie pamiętam hasła   -   Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podsumowanie pracy dla LU-DM & VC-DM.
05-18-2016, 07:56 AM,
RE: Podsumowanie pracy dla LU-DM & VC-DM.
Cytat:Atmosfera.

Ważne słowo. Coś czego już nie ma, wszystko się popierdoliło i podzieliło. Dlatego też, nawet jak bym odpalił LU-DM 0.9.7, to już nie było by to samo.

Cytat:Powiem Ci tak szczerze jak potrafię - nic nie przyczyniło się do mojej nieaktywności tak, jak zamknięcie projektu LU-DM. To jest dramat. Najpierw downgrade zabezpieczający serwer przed crashami, który spowodował, że na serwerze zostało może 20% tego, co mieliśmy dotychczas, chyba nie mylę się przesadnie? Coś niebywałego. Usunięto prawie wszystkie atrakcje cofając serwer do średniowiecza. To decyzja, której sam wiesz Rww, że Ci nie wybaczę. Potem awantura z pewnym jegomościem, która doprowadziła do bardzo wyraźnego rozdzielenia serwera od klanu. Doprowadziło to do zamknięcia projektu, co równa się tyle, że nie mam już czego tutaj szukać.

Przepisując skrypt LU-DM, myślałem że go w miesiąc dokończę. Ale zabrakło mi chęci, żeby to kontynuować, i serwer sobie po prostu stał bez większych aktualizacji.

Cytat:Może tym zdaniem zachowam się jakoś dziwnie, ale jesteś tutaj jak NC, bo on walczył o ASI, trudno nie udało się, Ty natomiast możesz walczyć o LU, mimo, że dwaj właściciele go już nie chcą w swoim projekcie.

Mogę się poczuć jak murzyn, i napisać "zrób własne LU-DM"...

Cytat:Ferex, dziękuję za ciepłe słowa, ale jedyne co należałoby zrobić, to odpalić serwer LU-DM z jedną z nowszych wersji i dać mu żyć swoim życiem. Nic więcej nie trzeba, żadnych walk, żadnych starań. Odpalić starą mapę - i dać szansie się wykorzystać.

Brak VPS - Brak serwera. Ja nie planuje zakupów i nie zamierzam u nikogo stawiać.

Zmieniając temat, fajnie byłoby w końcu znaleźć tą ekipę do napadów :D

[Obrazek: userbargi_swnashr.gif]

LU-DM/TLB jedzie ci wpierdolić.
Znajdź wszystkie posty użytkownika

Wiadomości w tym wątku
RE: Podsumowanie pracy dla LU-DM & VC-DM. - rww - 05-18-2016, 07:56 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości