Nie pamiętam hasła   -   Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podsumowanie pracy dla LU-DM & VC-DM.
05-18-2016, 12:50 AM,
RE: Podsumowanie pracy dla LU-DM & VC-DM.
Nie Piterus nie będziesz jedyny, bo ja jeszcze mimo że z Tobą Genesis nie rozmawiałem tak często jak z każdym, a mam takie odczucie, że muszę dorzucić swoje kilka groszy.

Genesis, nie wiem co będziesz robić, bądź co już robisz, ale życzę Ci powodzenia, choć mimo to, wolałbym byś został.
Zacznę od prostego pytania: dlaczego od razu chcesz odejść ? Dlaczego nie przejmiesz inicjatywy i coś nie zrobisz aby LU-DM wróciło ? Jeżeli dam radę to będę się starał Ci pomóc.

Może tym zdaniem zachowam się jakoś dziwnie, ale jesteś tutaj jak NC, bo on walczył o ASI, trudno nie udało się, Ty natomiast możesz walczyć o LU, mimo, że dwaj właściciele go już nie chcą w swoim projekcie.
Zauważ, że staramy się (oni się starają) odbudować LC ale na serwerze VC:MP, choć obaj wiemy, że to nigdy nie będzie LU, trudno, może vcmp da jakieś nowe możliwości, zostań, testuj, sprawdź.

Genesis, zdajesz sobie sprawę ile razy miałem zamiar zaznaczyć pliki swojego bloga i wcisnąć Shift Del, a potem enter ? Mnóstwo razy, a jednak coś mnie przed tym powstrzymywało, jak nie Piterus na gadu, to ktoś inny i znów, kiedy miałem zakończyć działalność, ktoś po prostu zainterweniował i powiedział STOP, nie możesz tego zrobić. Tak teraz i ja pisząc to, mówię Ci NIE, nigdzie NIE idziesz.

Jeżeli to do Ciebie nie przemawia, to powodzenia w tym co będziesz teraz robił, szkoda, że tak to musiało się zakończyć.
Pozdrawiam !
Znajdź wszystkie posty użytkownika

Wiadomości w tym wątku
RE: Podsumowanie pracy dla LU-DM & VC-DM. - Ferex - 05-18-2016, 12:50 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości