07-26-2017, 07:06 PM,
|
|
xNCx
Ronin
|
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
|
|
RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem!
Saints Row 2 to akurat nie ma się czym chwalić chyba, że masz PC którego konfiguracja jest przybliżona do xboxa.
|
|
07-26-2017, 07:51 PM,
|
|
Szachu
Ronin
|
Liczba postów: 95
Liczba wątków: 4
Reputacja:
4
Nick na serwerze: Szachu
|
|
SR2 akurat wyląduje na jakiejś rozdawajce bądź sprzedam za parę groszy ;)
|
|
08-03-2017, 09:51 PM,
|
|
Szachu
Ronin
|
Reputacja:
4
|
|
Kolejny zakup, szczególnie jestem z niego dumny, bo zawsze chciałem zagrać w portala i hl2, i w dodatku wyrwałem bardzo tanio pudełko z płytą do postawienia na półce :D
|
|
08-30-2017, 02:13 PM,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-30-2017, 02:14 PM przez Szachu.)
|
|
Szachu
Ronin
|
Reputacja:
4
|
|
Kolejny zakup :D
|
|
10-16-2017, 05:52 PM,
|
|
xNCx
Ronin
|
Reputacja:
4
|
|
Teraz w biedrze są znowu jakieś gry. Miałem chrapkę na asasyn szkred 1 i far kri 4.
Polazłem do największej biedronki w okolicy, gdzie ostatnio. Było tam jakieś 5-6 pudełek z grami, ale jakieś same dziadostwo. Potem zauważyłem szklany pojemnik, w którym było więcej pudełek, ale też same gówna, żadna gra spod szyldu asasyn szkred ani far kri, a miały być wszystkie części :( .
Promocja ważna niby 2 tygodnie, więc teoretycznie załapałbym się na wyjazd do domu przed wszystkimi świętymi, a w okolicach domu rodzinnego jest biedra, w której ostatnio były gry...
|
|
11-02-2017, 02:02 PM,
|
|
xNCx
Ronin
|
Reputacja:
4
|
|
Ładna kolekcja, szczególnie props za NFS 3, pamiętam jak w 2001 ciułałem bez końca w demko tej gry - rok temu sobie ją ściągnąłem, na szczęście gra nie została zapomniana i są różnego rodzaju łatki m.in. do monitorów panoramicznych, ale sama gra już od dzisiejszych realiów chyba odstaje?
Ja byłem dzisiaj na targu, jest tam taka buda z starymi gazetami za pół ceny :) i dziś znalazłem tam również kącik z płytami - filmy i gry. Ku mojemu zdziwieniu była tam Mafia 3 w oryginalnym pudełku i to za, uwaga 30 zł (na allegro chodzą po 70 zł)! Niestety pudełko było otwarte, a w środku był zapewne unikatowy klucz do gry, więc pewnie już zużyty... Szkoda, chociaż ta gra w stosunku do swoich dwóch poprzedniczek może schować się w cień.
|
|
11-25-2017, 02:25 PM,
|
|
Szachu
Ronin
|
Reputacja:
4
|
|
|
|
|