Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - Wersja do druku +- LU-DM Team (https://lu-dm.eu.org/mybb) +-- Dział: Inne (https://lu-dm.eu.org/mybb/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Off Topic (https://lu-dm.eu.org/mybb/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! (/showthread.php?tid=518) Strony:
1
2
|
Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - Szachu - 07-05-2017 Pochwalcie się swoimi nowymi zdobyczami, i pokażcie innym, jacy jesteście bardzo bogaci! Zaczynam: RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - Piterus - 07-05-2017 Jakiś czas temu wpadła pudełkowa wersja Assassin Creed 1 z Biedronki za chyba dwie dychy, ale nadal czeka na ogranie ;) Wcześniej nie miałem przyjemności jakoś przejść. RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - xNCx - 07-05-2017 AC1 w biedrze? Akurat mam z CDA drugą część, chwilę pograłem i tak nie wiadomo o co cho za bardzo (teraz już trochę wiem, bo zobaczyłem mocno skrytykowany film bazujący na AC), więc muszę chyba wybrać się do biedry :) . Co do gier to ostatnio Far Cry 3, napisałem recenzję na swojej stronie. Nie wiem co będzie kolejne, chyba zrobię sobie pauzę na inne rzeczy :) . RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - Piterus - 07-05-2017 Polecam Biedronkę jak chcesz tanio gry/książki przytulić. RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - ermaccer - 07-07-2017 Ja chciałem LEGO Harry Portfela zdobyć ale ukradli :(. RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - xNCx - 07-07-2017 W jakiej biedrze są te gry? Byłem w dużej, małej, kobietę jeszcze do jednej wysłałem i w żadnej nie było ani jednej gry... Tylko kartony z książkami i "50 twarzy Greya". Gdzie te gry? Lokalna promocja czy jak? RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - Piterus - 07-07-2017 W tym tygodniu nie byłem to Ci nie powiem, ale tak to normalnie jest kącik z grami, książkami, muzyką i tak dalej. Wiadomo, trzeba się wstrzelić trochę, ale prawie zawsze coś tam jest. RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - Vandi - 07-08-2017 Te gry to czasem są, a czasem ich nie ma RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - xNCx - 07-08-2017 Jak "normalnie jest kącik"? Biedronka ma od czasu do czasu akcje tematyczne, w których daje książki i płyty, to nie są promocje stałe. Dzisiaj byłem znowu w małej biedrze i jest tylko stoisko z książkami, odpowiednio oznaczone, "tanie czytanie" czy jakoś tak. RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - Piterus - 07-08-2017 Słabą biedronkę masz :D U mnie prawie zawsze coś jest - nie wszystko zawsze interesujące, ale jest. RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - Genesis - 07-08-2017 Nabytek ''Zdziś'' RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - Piterus - 07-10-2017 Aż byłem dziś w B. sprawdzić jak tam z grami stoją. Jest Far Cry 1, są Heroes (V chyba), inne strategie, na reklamie widzę, że dopiero co był AC Revelations, Metro, Far Cry 4. Przy okazji jest trochę filmów i książek. RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - Piterus - 07-11-2017 Wgl najbardziej oryginalną rzeczą jaką spotkałem w Biedronce było: RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - Szachu - 07-12-2017 Pory roku? Ciekawa książka, czytałem kilka razy od deski do deski. Kolejny mój nabytek, bundle za dolara, jak ktoś nie żałuje niecałych 4zł to brać i się nie zastanawiać, chociażby dla samego DMC :) RE: Pochwal się swoją nową grą/sprzętem! - Szachu - 07-25-2017 Kolejny, bardzo dobry bundle ;) |