Liczba postów: 764
Liczba wątków: 160
Reputacja:
30 Nick na serwerze: rww
Dobre spolszczenie do GTA SA?
Potrzebuje dobrego spolszczenia do GTA San Andreas. Zawsze mi się gdzieś gubi, jak ktoś ma pod ręką to niech zapoda. Bo jest wiele chujowych wersji. A myślę żeby sobie przejść jeszcze raz, bardzo dawno nie grałem w singla.
Liczba postów: 455
Liczba wątków: 6
Reputacja:
5 Nick na serwerze: Cement
RE: Dobre spolszczenie do GTA SA?
Cytat:Te od Cenegi chyba najlepsze.
Dodatkowo oryginalne, jeśli chodzi o polskie wydanie. Mam w posiadaniu dwa różne pudełka z grą GTA San Andreas i do obydwu dodana została taka sama płyta polonizacyjna - z wersją od Cenegii właśnie. Możesz śmiało sięgnąć po spolszczenie do którego link podał Piterus.
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0 Nick na serwerze: Fox.
Mi coś ten link nie działa
Spolszczenie powoduje jakiś błąd, w którym nie mamy w ammu-nation możliwości kupienia C4, po prostu nie ma tej broni na liście miotanych ani nigdzie indziej.
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
Fox, a to jakim prawem? Spolszczenie zamienia tylko plik językowy GXT, więc jedynie co może się nie wyświetlać nazwa broni czy coś, ale dalej można ją kupić.
Liczba postów: 455
Liczba wątków: 6
Reputacja:
5 Nick na serwerze: Cement
Rzeczywiście, Cenega nie przetłumaczyła nazwy C4, w wyniku czego dostajemy brzydkie, puste pole. Jednakże dalej mamy możliwość kupna tejże broni, a przebieg całej operacji umieściłem na filmiku poniżej: