LU-DM Team napisał(a):
Dawno, dawno temu, za siedmioma betoniarkami, za siedmioma rusztowaniami, stał sobie Cement w worku. Pech chciał, że gdzieś na początku 2015 roku się wylał... Tak to się zaczęło. Na początku grywałem sobie w SA:MP'a, jednak
jest to zbyt komercyjny multiplayer w kwietniu w/w roku odkryłem projekt zwany LU-DM. Jak go odkryłem? W dość specyficzny sposób, wynik wyszukiwania obrazów z GTA III - natknąłem się na obrazek postaci, który po kliknięciu przeniósł mnie na
taką stronę (pozdrawiam Google Grafika!). Początki były trudne, a mój nick bardziej pojebany niż dawniej. Później dołączyłem do klanu =DS= a.k.a. Desert Storm, w którym spędziłem połowę swojego nauczania gimnazjalnego, jak i również 0,1 swojego całego życia. Obecnie, po rozwiązaniu ekipy jestem niespełnionym cichym wojownikiem VC:MP oraz na ten moment jedną z najbardziej wkurwiających osób grających na LCS-DM (ale to przechodzi po jakimś czasie, spokojnie :D). Sporo siedzę w Golden Age Hip-Hop, czyli takie Playback FM z GTA San Andreas tylko trochę rozszerzone. Po godzinach lubię też powyżerać Monte z lodówki.
Pytajcie o co chcecie, byle bez rasistowskich kontekstów!