08-13-2015, 02:30 PM,
|
|
Kewun
Zbanowany
|
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 4
Nick na serwerze: [Marshal.C.R.C]Trevo
|
|
unban x2
Witam nooby, moja wypowiedz z forum lu nie o to chodzila, chodzilo oto ze przed spawnem widzialem bot^a playera i sie nie ruszal, kupcie okulary zanim cos napiszecie, WY ZFAILOWALISCIE, a nie ja, tylko wy jestescie noobami bo nie wiecie co to jest bug, nie macie mozgow i tyle.
nie macie dowodow ze czitowalem jak macie dowody to mi je przedstawcie najpierw. Smieje sie z was bo tylko co umiecie robic to banowanie wszystkich graczy, polaczkowanie. Non'sens. Polaczki z was
Jak tego nie przeczytasz to nic nie zrozumiesz bo jestes debilem lvl 8383838838 to nie jest tak ze wy bedziecie banowac bez powodu rusów, latynosów, wy twierdzicie ze jestem jednym z nich ale nie jestem, My, C.R.C was rozwalimy z ankrisem i bedzie wasz koniec z serwerem. To tylko gra a wy sie na nas wkurwiacie bez powodu xDDDDDD ja moge patrzec jak wy płaczecie i przegrywacie caly czas. Napisz cokolwiek, i tak twoje slowa to gowna z biedronki, i zauwazylem ze jestescie gejami eXe i rwwpl. Za 2 dni nadejdzie wasz los w lu.
|
|
08-13-2015, 02:57 PM,
|
|
rww
Gruba ryba
|
Liczba postów: 764
Liczba wątków: 160
Reputacja:
30
Nick na serwerze: rww
|
|
RE: unban x2
Cytat:Witam nooby, moja wypowiedz z forum lu nie o to chodzila,
Pisałeś to w google translate? Czy masz tak niedojebany mózg?
Tak szczerze mówiąc, zamiast psuć, cheatować, moglibyście coś w końcu zrobić, żeby przybyło trochę graczy, mimo że developerzy mają w dupie ten multiplayer. Takimi działami w końcu zostanie garstka graczy, która nie potrafi grac nie używając CE.
Zacytuje sobie również słowa ank...
Cytat:Why hack? If you hack ( or with trainers ) the servers, the players leave LU, and less players. It's stupid only hack for fuck all players and kill LU.
po czym kilka miesięcy później...
Cytat:
A kid of 13 years old found a method... (me)
LU-DM/TLB jedzie ci wpierdolić.
|
|
08-13-2015, 03:38 PM,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-13-2015, 03:39 PM przez Genesis.)
|
|
Genesis
Gangster
|
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 48
Reputacja:
20
Nick na serwerze: .Genesis
|
|
Nie znam typa, nie chcę dyskutować na temat bana. Ale bana na ochłonięcie dać kurwa muszę, bo nie po to robiłem forum, żeby jakiś jebany śmieciuch korzystał z niego do wyzywania środowiska LU-DM. Pierdolą nas wszystkich wasze "plany rozjebania" poprzez gang ceerce, gdzie tag jest dłuższy od pseudonimu gracza. Jeszcze jedno stwierdzenie, jakikolwiek najazd na nasz Patriotyzm i wypierdolę Cię z tego forum z takim hukiem, że skulisz ogon, bo ostatnio za często merda.
|
|
08-13-2015, 04:19 PM,
|
|
HARDKOR222
Destroyer
|
Liczba postów: 129
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Nick na serwerze: HARDYX
|
|
Hahahaha, to my mamy bekę z Ciebie, tym wątkiem pokazałeś typowy "ból dupy".
|
|
08-13-2015, 04:34 PM,
|
|
Vandi
LU-DM Team
|
Liczba postów: 246
Liczba wątków: 27
Reputacja:
9