Nie pamiętam hasła   -   Rejestracja

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
x4
08-19-2015, 09:16 AM, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-19-2015, 12:19 PM przez rww.)
x4
Nie wiem co ci dadzą te reakcje, sam masz gorsze, ja i tak na forum mogę wejść bez zmiany ip, spierdalaj chuju
Znajdź wszystkie posty użytkownika
08-19-2015, 10:18 AM,
RE: x4
Ziomek, jak chcesz pokazać jaki to jesteś kozak w necie, to przynajmniej napisz parę sensownych zdań, a nie piszesz jedno i kopiujesz je parę razy. Wiem, że w podstawówce jeszcze nie piszecie takich długich "wypracowań", ale niedługo nadejdzie czas i co zrobisz? Napiszesz do pani od polskiego list o treści: głópia kurwo czemu dostalem jedynke?! głópia kurwo czemu dostalem jedynke?! głópia kurwo czemu dostalem jedynke?! głópia kurwo czemu dostalem jedynke?!...

Weź się trochę zastanów, jak pokazałeś nam już swój poziom zjebanego dziecka majnkrafta, to przyjmij na klatę, że na naszych serwach nie masz już życia. Jaki jest kurwa sens zakładania nowych kont i pisania tak samo bezsensownych tematów? Mi już po drugim razie by się nie chciało, a Ty idioto nadal się męczysz i tylko zaśmiecasz naszą bazę danych.

Idź się lepiej zajmij budowaniem chaty w srajkrafcie i daj sobie spokój, bo i tak nie ma dla Ciebie żadnej szansy na jakiegokolwiek UB, pozdro.

[Obrazek: 76561198123119509.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
08-19-2015, 10:53 AM,
I tym o to zajebistym zachowaniem pokazujesz nam swoją bez radność.Jeśli byś był takim zajebistym hackerem to już byś dawno się wjebał na LU-DM a z tego co widzę jesteś po prostu zjebanym umysłowo dzieckiem które wyobraża sobie że jest nie wiadomo kurwa kim i czym.Nie widzisz że każdy ma na ciebie wyjebane ? Wiążesz jakieś nadzieję z tym że ci ulegniemy ponieważ spamisz na stronie ? Jeżeli tak uważasz to jesteś w dużym błędzie.To nie kurwa twoja jebana podstawówka na jakimś za dupiu żebyśmy brali ciebie na poważnie.Podejrzewam że na za dupiu każdy ma na ciebie wyjebane a w internecie chcesz się po prostu wyżyć i poczuć się kimś ważnym.Po kazać nam gdzie jest nasze miejsce.Ale coś ci kurwa nie wychodzi więc chuj ci w dupę i krzyżyk na drogę.Jednym wielkim zajebistym słowem:

SPIERDALAJ

[Obrazek: 10526065_citroen_bx_19_16v_by_aconnoll-d...25x299.jpg]
08-19-2015, 12:19 PM,
Nie rozumiem, po jakiego chuja się tu wypowiadacie.

Temat zamknięty, bo zaraz dojdzie jeszcze 5 niepotrzebnych postów.

[Obrazek: userbargi_swnashr.gif]

LU-DM/TLB jedzie ci wpierdolić.
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości