Liczba postów: 303
Liczba wątków: 55
Reputacja:
21 Nick na serwerze: Waluta
Tenis Cup'19
Tenis Cup: jest to pierwsza edycja organizowana w naszej społeczności, która jest wzorowana na tenisie ziemnym z tą różnicą że w naszym przypadku nie będziemy korzystać z rakietki ani zielonej piłeczki.
Już kilka miesięcy temu miałem w planach coś zrobić konkretnego ku temu wydarzeniu lecz jednak straciłem do tego wenę i na zapowiedzi się skończyło. Na ten moment postanowiłem wznowić swój plan działania i coś z tym wreszcie zrobić, a tak właściwie przechodząc do sedna:
•Zapisy są otwarte od dnia dzisiejszego do 1.06.19
•Turniej rozpocznie się 2.06.19
•Turniej zakończy się 30.06.19
•Wszelkie tabele, oraz regulaminy pojawią się wraz z datą końcową zapisy.
•Zostanie stworzona faza grupowa czyli grupa A i B w zależności od frekwencji może być ich więcej. Z każdej grupy wychodzą tylko pierwsze trzy miejsca, które awansują do grupy C która rozstrzygnie cały turniej (Jak wspomniałem zdanie wyżej w zależności od frekwencji może ulec to zmianie, ale informacja ta zapewne będzie zamieszczona w regulaminie turnieju.).
•Wydarzenie odbędzie się na serwerze VC-DM
•Poniżej znajduje się filmik który jest małym samouczkiem.
[4] [TLB]ENIOxD: maxver byl szybszy od wiekszosci na polskiej i zagranicznej scenie vcmp
[ADMINCHAT] [0] [TLB]Waluta: a madmax byl najstarszy na polskiej i zagranicznej scenie vcmp
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 85
Reputacja:
36 Nick na serwerze: Piterus
RE: Tenis Cup'19
Trochę pechowo z tym turniejem, może się uda w bardziej sprzyjających okolicznościach, bo czerwiec to dla wielu trudny okres na bardziej regularne przedsięwzięcia.