12-31-2016, 10:43 PM,
|
|
Piterus
LU-DM Team
|
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 85
Reputacja:
36
Nick na serwerze: Piterus
|
|
Strona/Blog roku '16
W tej kategorii wybieramy najlepszą stronę/blog tej społeczności. Nominowani zostali:
* Kącik NC
* ViceClub Piterusa
* Ferex Blog
* Strona Seeda
* Strona Waluty
Zapraszam do głosowania!
|
|
01-03-2017, 08:58 PM,
|
|
xNCx
Ronin
|
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
|
|
RE: Strona/Blog roku '16
Nie wiem jak ta lista została ułożona (data powstania?).
Dziękuję za nominację. Pięć wyróżnionych stron to bardzo dużo jak na niewielką społeczność, ale dobrze, oby tak dalej, w ten sposób szlifuje się styl i sposób pisania artykułów przez autora, co bez wątpienia zaprocentuje w przyszłości, a czytelnicy mają okazję do debat.
Nie wypada mi zagłosować na siebie, jednak w tym roku oddam głos na kogoś...
|
|
01-04-2017, 04:10 PM,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-04-2017, 04:13 PM przez Seed1212.)
|
|
Seed1212
Facet od brudnej roboty
|
Liczba postów: 77
Liczba wątków: 7
Reputacja:
4
Nick na serwerze: [TLB]Seed1212
|
|
Dzięki wielkie za nominację! :-) Nie było żadnej informacji, że ma być to anonimowe więc mogę powiedzieć, że zagłosowałem na "Kącik NC" :)
Przydało by się jeszcze zauważyć, że blog Ferexa niestety jest zawieszony na czas nieokreślony ://
|
|
01-10-2017, 09:59 AM,
|
|
Theremin
Ustatkowany Obywatel
|
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Nick na serwerze: Theremin
|
|
Kacik NC, I don't mean to subtract anything from the others but the reason is simple, it's the only blog I checked so far. Thing is I use Google Translate to browse these two sites and it's often a waste of time reading stuff in a badly translated english, but for the most part it's understandable. And if you're wondering why I even bother doing that it's because despite the waste of time and gibberish text, the content is very interesting and informative, else I wouldn't bother doing it ;)
|
|
01-14-2017, 12:26 PM,
|
|
xNCx
Ronin
|
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
|
|
Ja się wstrzymam z komentarzami (a mam trochę) do czasu ogłoszenia wyników.
@Theremin I'm really impressed that you're willing to browse my website with a translator :). I used to browse some russian gta modding websites, but reading a translated website means reading & thinking what the hell is this article about (i.e. where is the translation wrong) :D. And when you finally get it and want to read more - the most important details are mistranslated :/.
|
|
|