10-30-2017, 01:00 PM,
|
|
Waluta
Administrator
|
Liczba postów: 303
Liczba wątków: 55
Reputacja:
21
Nick na serwerze: Waluta
|
|
RE: rww, bo kto inny?!
Jak zaczęła się twoja przygoda ze skryptowaniem ?
[4] [TLB]ENIOxD: maxver byl szybszy od wiekszosci na polskiej i zagranicznej scenie vcmp
[ADMINCHAT] [0] [TLB]Waluta: a madmax byl najstarszy na polskiej i zagranicznej scenie vcmp
|
|
10-30-2017, 01:09 PM,
|
|
rww
Gruba ryba
|
Liczba postów: 764
Liczba wątków: 160
Reputacja:
30
Nick na serwerze: rww
|
|
Nudziłem się w domu, jakoś natrafiłem na pliki pawno, otwierałem co popadnie, zobaczyłem że to jakiś skrypt po angielsku, to sprawdzałem co się stanie jak zrobię coś. Potem zauważyłem na forum vc-mp, że jest trochę skryptów. Ogólnie metodą prób i błędów. Ale na początku raczej wiele nie umiałem. Teraz też jakimś skrypterem mega nie jestem, ale staram się wszystko samemu zrobić i rozumieć to, co zrobiłem. Początki skryptowania mojego to 2011-2012. Po prostu polubiłem to i tak się zaczęło.
LU-DM/TLB jedzie ci wpierdolić.
|
|
10-31-2017, 04:52 PM,
|
|
Cement
dupski chowaj berło
|
Liczba postów: 455
Liczba wątków: 6
Reputacja:
5
Nick na serwerze: Cement
|
|
Wolisz słuchać longplay'ów z piosenkami jednego wykonawcy czy składanek z singlami różnych artystów?
|
|
01-05-2018, 12:52 AM,
|
|
Waluta
Administrator
|
Reputacja:
21
|
|
Jak mi wiadomo masz samochód, czy miałeś jakąś usterkę, która wkurwiła cię niemiłosiernie xD ?
[4] [TLB]ENIOxD: maxver byl szybszy od wiekszosci na polskiej i zagranicznej scenie vcmp
[ADMINCHAT] [0] [TLB]Waluta: a madmax byl najstarszy na polskiej i zagranicznej scenie vcmp
|
|
05-09-2018, 11:22 AM,
|
|
Waluta
Administrator
|
Reputacja:
21
|
|
Masz jakieś autko na oku? - prócz Hondy
|
|
|