RE: Nadużycie mocy Administratora i notoryczny Death Evade
Dobra, omówmy twoją skargę.
=DS=Fox. - No fakt, parę razy można było zauważyć gdy zmieniał pogodę na Mglistą, czy spamował explozjami (często w przypadkach, gdy sprawdzał, czy gracz nie czutuje), ale to chyba nie powód, by oskarżać tego pana, że nadużywa admina. Komendy, które używa ten pan - /telpos, do ucieknięcia ze swojego biznesu, gdy zjawiasz się w pobliżu, i /lp - do teleportowania do biznesu, kiedy jesteś w terenie. Komenda /av, dostępna jest dla VIPa, a przecież VIP to nie Admin, więc nadużywania większego nie widzę.
=DS=KarnyBanan - Dość świeży admin na stanowisku. Może wcześniej używał ułatwień takich jak /cam, czy /acam, ale gdy powie mu się, że jest to zabronione, to dostosuję się szybciej niż zdołasz pstryknąć palcami. Pozatym czy uciekanie nie jest dozwolone w świecie GTA? Przecież musisz uciec przed policją, by nie zostać złapanym? A wykorzystywanie do tego komend podobnych do tych pana Foxa., które również nie są komendami admina, ale takimi, które są dostępne, również dla ciebie.
Pozatym HARDKOR walka o przejęcie jednego z największych biznesów na tym serwerze, nie powinna wyglądać tak, że co raz próbujesz uprzykrzyć życie konkurentom. Ale co ja tam wiem.
To moje stanowisko, poczekam na decyzję Właścicieli.
|