Nie pamiętam hasła   -   Rejestracja

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nadużycie mocy Administratora i notoryczny Death Evade
08-22-2015, 03:10 PM,
RE: Nadużycie mocy Administratora i notoryczny Death Evade
Dobra, omówmy twoją skargę.

=DS=Fox. - No fakt, parę razy można było zauważyć gdy zmieniał pogodę na Mglistą, czy spamował explozjami (często w przypadkach, gdy sprawdzał, czy gracz nie czutuje), ale to chyba nie powód, by oskarżać tego pana, że nadużywa admina. Komendy, które używa ten pan - /telpos, do ucieknięcia ze swojego biznesu, gdy zjawiasz się w pobliżu, i /lp - do teleportowania do biznesu, kiedy jesteś w terenie. Komenda /av, dostępna jest dla VIPa, a przecież VIP to nie Admin, więc nadużywania większego nie widzę.

=DS=KarnyBanan - Dość świeży admin na stanowisku. Może wcześniej używał ułatwień takich jak /cam, czy /acam, ale gdy powie mu się, że jest to zabronione, to dostosuję się szybciej niż zdołasz pstryknąć palcami. Pozatym czy uciekanie nie jest dozwolone w świecie GTA? Przecież musisz uciec przed policją, by nie zostać złapanym? A wykorzystywanie do tego komend podobnych do tych pana Foxa., które również nie są komendami admina, ale takimi, które są dostępne, również dla ciebie.

Pozatym HARDKOR walka o przejęcie jednego z największych biznesów na tym serwerze, nie powinna wyglądać tak, że co raz próbujesz uprzykrzyć życie konkurentom. Ale co ja tam wiem.

To moje stanowisko, poczekam na decyzję Właścicieli.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Nadużycie mocy Administratora i notoryczny Death Evade - Kunio - 08-22-2015, 03:10 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości