RE: Jak dla mnie to tu jest koniec
Mocny wpis, aż się przeraziłem.
Sprawy nie znam i chyba poznać bardziej nie chcę, ale jak rozumiem, poszło tylko o discorda? Nie przesadzajmy, żeby z powodu czatu przekreślać wszystko :).
Chociaż fakt, że zrobił się tam syf. Dobrze, że zrobiliście porządek z nadawaniem imion, bo o ile na początku było to śmieszne, tak potem np. ja już nie wiedziałem z kim piszę. Dyskusji jest dużo i na różne tematy, ale wynika to po prostu z tego, że jest nas bardzo dużo. Nie chcę nic mówić, ale (znakomity, klasyczny wstępniak do tego "kiedyś to były czasy") jak na irc było nas online kilku to był prowadzony jeden temat i kto chciał to się wypowiadał. W momencie gdy było nas online 10 (jednocześnie oczywiście) zaczął się już robić trochę burdello, bo wystarczy że ktoś zacznie się wyłamywać z uporządkowanej dyskusji, a dla reszty zrobi się chaos. Zapewne jest i tak w przypadku discorda. Patrzę teraz na rozmowy w kanale ogólnym i co użytkownik, to inny temat. Chciałbym się przyłączyć do dyskusji, ale nie wiem której :( . Dlatego chyba wolę siedzieć na odosobnionym kanale z 1 wpisem/miesiąc :) .
Gratulacje dla rww za decyzję i popieram wprowadzenie regulacji. Ktoś kiedyś stwierdził, że człowiek wymyślił prawo nie po to, aby się ograniczać, ale po to, by żyło się nam lepiej.
|