RE: A ten Pit to kto wgl?
Yo, czy gatunek.. nie, raczej nie. W dzisiejszym kinie, podobnie z resztą jak w muzyce, granice pomiędzy gatunkami bardzo się zacierają i tak powiedzmy, nie wiem, fantasy obejmuje swoimi elemenami spektrum od Gwiezdnych Wojen przez Odyseję, Blade Runnera do Władcy Pierścieni, a są to filmy różne i ocierające także o inne gatunki. Powiedziałbym, że lubię szeroko rozumiane dreszczowce, bo jaki by to film nie był, dobrze by było żeby trzymał w napięciu i ogolnie skupiał jakoś mocniej naszą uwagę.
O koncie na filmwebie myślałem, szczególnie, że uświadomiłem sobie ostatnio, że trochę tych filmów już widziałem, a i ostatnio przez różne recenzje, które gdzieś piszę nieco bliżej mi do kina niż kiedykolwiek. No ale od pomysłu do realizacji długa droga, wiem, że to chwila roboty w sumie, ale jakoś tak no :P to samo mam z Instagramem, gdzie już od dawna planuję zrobić konto z jakimiś ładnymi zdjęciami (nie, nie swojej facjaty) tylko no też póki co nic takiego nie ma. Szkoda, fajnie by było stronę pod to podpiąć.
|