Szkoda że sprawy potoczyły się aż do takiego stopnia, fajnie się z tobą grało przez te parę miechów, byłeś dobrym modem zarówno jak i VCl.
(05-26-2017, 10:25 PM)VerC_Etti napisał(a): Na koniec chciałbym tylko powiedzieć, że zawiodłem się nieco na moich kumplach z klanu Seedzie i Walucie. Z tego co się dowiedziałem, to mieliście mnie wywalić z klanu, jak nie stawię się do połowy wakacji. No powiem wam trochę niesprawiedliwie i smutno mi się zrobiło. Enia nie ma już prawie 2 miesiące i wszystko jest OK, mnie dłużej nie ma i jest problem.
VerC
Nie chodziło nam o wywalenie cię z klanu tylko o zawieszenie w prawach VCl jeśli byś się nie pojawił do września, nie wiem kto cię tak wprowadził w błąd ale z Seedem rozmawialiśmy i tak jak powyżej napisałem chodziło o zawieszenie w randze do czasu twojego powrotu, a Enio to już sam wiesz jak skończy na nowy miesiąc.
No cóż, naprawdę skoda że odchodzisz, osobiście życzę ci samych sukcesów, żebyś się na tej desce nie połamał :D i przede wszystkim żeby spełniły się wszystkie twoje marzenia.
[4] [TLB]ENIOxD: maxver byl szybszy od wiekszosci na polskiej i zagranicznej scenie vcmp
[ADMINCHAT] [0] [TLB]Waluta: a madmax byl najstarszy na polskiej i zagranicznej scenie vcmp