Cytat:Szkoda, że Stunting Event się nie odbył. Czytałem temat (gdzie zniknął?) o tym wydarzeniu i wyglądało ciekawie, szczególnie te krótkie animacje zostały wzorcowo przygotowane. Może zamiast formy "wszyscy widzimy się dnia X o godzinie Y" należałoby rozważyć inną. Może bardziej coś w stylu "w ten łikend szukajcie mnie na fb/gg/irc, gdy będziecie chcieli wykonać ewolucje", czyli każdy podchodzi indywidualnie, kiedy miałby czas.
Jak jeszcze byłem tym liderem moro to sprawdzało się coś takiego jak spontaniczne spotkania - przykładowo widziałem, że przez cały dzień przewinęło się sporo osób albo wiedziałem, że akurat teraz większość złapie na gg i coś się robiło. Czasem ogłaszałem wcześniej, ale raczej nie jakoś szczególnie terminowo. Same turnieje odbywały się w większości przypadków tak jak wspomniał NC - mecze ustawiało się oddzielnie i każdy grał kiedy chciał (co też miało swoje plusy i minusy). Z eventem najzwyczajniej trzeba trafić w odpowiedni okres, a ten obecny jest raczej taki średni trochę. Inna sprawa, że gracze czasami są najzwyczajniej nieodpowiedzialni - jak już się na coś zapisuje to wypada jednak być. Niemiej gratki roboty i myślę, że event w takiej czy innej formie się jednak odbędzie.
Reklama modyfikacji wydaje mi się czymś naturalnym - jest to przecież dla graczy, a chciał nie chciał paręnaście osób stałych tu jest i może akurat kogoś zainteresuje :)
Co do matur - będę się wymądrzać po wynikach :P