RE: LU-DM News #10
Szkoda, że Stunting Event się nie odbył. Czytałem temat (gdzie zniknął?) o tym wydarzeniu i wyglądało ciekawie, szczególnie te krótkie animacje zostały wzorcowo przygotowane. Może zamiast formy "wszyscy widzimy się dnia X o godzinie Y" należałoby rozważyć inną. Może bardziej coś w stylu "w ten łikend szukajcie mnie na fb/gg/irc, gdy będziecie chcieli wykonać ewolucje", czyli każdy podchodzi indywidualnie, kiedy miałby czas.
Bardzo dziękuję za reklamę mojej modyfikacji. CML dla VC jest ukończony, ale nie w pełni. Będę szykował kolejną wersję z poprawkami i być może w najbliższych dniach wydam wersję na Androida, bo jakieś Araby się o nią wypytują na moim YT. Myślę też, by przy okazji zaktualizować trochę wersję dla GTA 3.
I "last, but not least" powodzenia tegorocznym maturzystom. To naprawdę ważny dzień dla was (nie możecie dac dupy ;) ), ale nie najważniejszy w życiu. Dla jednych matura będzie papierkiem potwierdzającym średnie wykształcenie, dla innych zaś przepustką na studia. W każdym razie, gdy już dyplom otrzymacie i załatwicie rekrutacje na studia, to możecie go schować głęboko do szafy. Pierwszaki na studiach jeszcze przeżywają swoją maturę, myślą czy by jej nie poprawiać, by iść na inne studia i chcą wiedzieć ile ja miałem procent z poszczególnych przedmiotów. No kuźwa, mam pamiętać wynik sprzed pięciu lat? Sezon maturalny czuć w powietrzu. Dziś słyszałem w pociągu, jak dziewczyny debatowały, czy iść w spódniczce na egzaminy ;). Jedna odparła, że na polski na pewno nie, bo ona musi czuć się wygodnie, więc pójdzie w spodniach. Ah te kobiety, dobrze, że faceci nie mają takich problemów :). Więc jeszcze raz, powodzenia i do zobaczenia wkrótce.
|