Cytat:-dodaliście dobrze znany motocykl z VCS?
Wintergreen? No, jest.
Cytat:-skąd zwykły gracz ma się dowiedzieć o waszym serwerze na R2?
Serwer na wersji 0.3 nie jest naszym głównym serwerem i nie oszukujmy się - grać na nim będą głównie pasjonaci poprzedniej wersji raz na jakiś czas + plus kilka obcokrajowców, którzy jakimś cudem jeszcze ten serwer odwiedzają. Reklama nie przejdzie, bo i kary porządkowe na oficjalnej stronie za tego typu przedsięwzięcia są nieco dotkliwe.
Cytat:Lepiej by speedrun pokazali
Fajna sprawa, wiele nieoczekiwanych akcji w tego typu filmikach widać, jednak sam o ile bym się takiego czegoś w ogóle podjął to jedynie na Pegasusie hue.
Cytat:-pochwaliłbyś się lepiej ile wyłożyłeś za ten pierwszy numer komiksu, bo to pewnie niemała sumka była
Cytat z newsa:
Za niecałe dwie dychy dostajemy... tyle też dałem. Ogólnie jestem kolekcjonerem kilku fajnych rzeczy, ale nie wiem czy jest sens tu o tym pisać.
O VCMP/LU pisałem już przecież wcześniej czy to na
moro w newsach, czy to na
viceclubie czy w końcu nieraz u Ciebie i nie wiem czy wtedy byłem jakoś szczególnie poprawny - z resztą nie dbam o to :> Wtedy jak już wspomniałem - miałem może więcej zapału do tego typu tekstów, więc i miały może nieco inny wydźwięk. Dziś już tego feelingu już niestety mi braknie. Nie koniecznie musi być to wina samej wersji, a prawdopodobnie znany niektórym syndrom wychwalania tego co było kiedyś.