Nie pamiętam hasła   -   Rejestracja

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nadużycie mocy Administratora i notoryczny Death Evade
08-22-2015, 02:37 PM,
Nadużycie mocy Administratora i notoryczny Death Evade
Nick: =DS=Fox.
Opis: Nadużywał komend admina, aby zrespić ok. 7-8 busów przed moim biznesem, w złości pisze na czacie "wypierdalaj", itp. Dodatkowo dzisiaj zaczął unikać śmierci, gdy tylko jestem w pobliżu od razu teleportuję się w inną lokację. Tak wygląda admin tego serwera? Kto mu w ogóle dał, co za postawa. Dodatkowo parę osób twierdzi, że od początku swojego adminowania wielokrotnie wykorzystywał moce admina dla swojej korzyści. Jak dla mnie powinien zostać natychmiastowo zdegradowany.
Dowód: wiele graczy to widziało, można popytać.
Data: 21-22 sierpnia 2015

Nick: =DS=KarnyBanan
Opis: Death Evader podobny do pana Foxa, tak samo gdy byłem w pobliżu używa teleportu żeby uniknąć śmierci. Kolejny świetny członek Administracji serwera. Powinien zostać przynajmniej ostrzeżony na przyszłość.
Dowód: nie miałem jak cyknąć fotki, bo się tepał nic nie pisząc.
Data: 22 sierpnia 2015

[Obrazek: 76561198123119509.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
08-22-2015, 02:41 PM, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-22-2015, 02:43 PM przez Szachu.)
RE: Nadużycie mocy Administratora i notoryczny Death Evade
Przepraszam bardzo , ale to nie ich wina , że ty WSZYSTKICH KURWA molestujesz , nieważne , że proszą cię , abyś przestał itp. ALE TU KURWA MUSISZ ZABIJAĆ BO SIĘ POPŁACZESZ , w pierwszej kolejności Tobie powinni coś wlepić , pozdrawiam.

PS to nie jest normalne zabijanie , to coś w stylu ruskich
Znajdź wszystkie posty użytkownika
08-22-2015, 02:44 PM, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-22-2015, 02:51 PM przez Fox.)
Tym notorycznym teleportowaniem się do mojego propa i atakowanie przez co nie mogłem w spokoju zarabiać wyprowadzałeś mnie już z równowagi, teraz już bardziej panuje nad emocjami i przepraszam za tamte odzywki.

Mały fakt ws. busów - używałem wtedy /av, A to jest także komenda vipowska.

(08-22-2015, 02:37 PM)HARDKOR222 napisał(a):  Dowód: wiele graczy to widziało, można popytać.

Z tego co pamiętam gdy puściły mi nerwy na serwerze byli tylko ADNAN i Krycha
08-22-2015, 02:54 PM,
(08-22-2015, 02:41 PM)Szachu napisał(a):  Przepraszam bardzo , ale to nie ich wina , że ty WSZYSTKICH KURWA molestujesz , nieważne , że proszą cię , abyś przestał itp. ALE TU KURWA MUSISZ ZABIJAĆ BO SIĘ POPŁACZESZ , w pierwszej kolejności Tobie powinni coś wlepić , pozdrawiam.

PS to nie jest normalne zabijanie , to coś w stylu ruskich

Po pierwsze o nic mnie nie prosili, Karny to się nawet nie potrafi odezwać.
Po drugie to jest serwer DM i co zabronisz mi zabijać? Jakby byli w porządku i normalnie bronili swoich biznesów jak ja, to nie miałbym problemów. Admina dostaję się żeby pilnować porządku dla innych, a nie żeby wykorzystywać go dla siebie.

08-22-2015, 02:54 PM, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-22-2015, 02:57 PM przez KarnyBanan.)
Który punkt regulaminu zabrania tepania w inne miejsce, gdy inny gracz się do nas tepa? Mam prawo tepać się kiedy chce poza walką. A robię to w momencie twojego pojawienia sie na radarze.

Cytat:Po drugie to jest serwer DM i co zabronisz mi zabijać? Jakby byli w porządku i normalnie bronili swoich biznesów jak ja, to nie miałbym problemów. Admina dostaję się żeby pilnować porządku dla innych, a nie żeby wykorzystywać go dla siebie.

A ja muszę bronic swojego biznesu? nie muszę. mam prawo uciekać zanim zaczniesz strzelać. Tylko nie pisz mi tu bzdur o honorze.

Poza tym nie wykorzystuję praw admina do nabijania propa. Stosuję zwykle teleporty gdy tylko sie ktos obok pojawia.
08-22-2015, 02:57 PM,
(08-22-2015, 02:44 PM)Fox napisał(a):  
(08-22-2015, 02:37 PM)HARDKOR222 napisał(a):  Dowód: wiele graczy to widziało, można popytać.

Z tego co pamiętam gdy puściły mi nerwy na serwerze byli tylko ADNAN i Krycha

Marcepan widział, to wystarczy.

(08-22-2015, 02:54 PM)KarnyBanan napisał(a):  Który punkt regulaminu zabrania tepania w inne miejsce, gdy inny gracz się do nas tepa? Mam prawo tepać się kiedy chce poza walką. A robię to w momencie twojego pojawienia sie na radarze.

Wiesz jak dla mnie zachowujesz się jak typowy dzieciak w wieku 11-12 lat, tylko oni tak robią. Nie potrafisz normalnie powalczyć? Nic tylko spierdolić i tepnąć się z powrotem jak sobie pójdę...

08-22-2015, 03:10 PM,
Dobra, omówmy twoją skargę.

=DS=Fox. - No fakt, parę razy można było zauważyć gdy zmieniał pogodę na Mglistą, czy spamował explozjami (często w przypadkach, gdy sprawdzał, czy gracz nie czutuje), ale to chyba nie powód, by oskarżać tego pana, że nadużywa admina. Komendy, które używa ten pan - /telpos, do ucieknięcia ze swojego biznesu, gdy zjawiasz się w pobliżu, i /lp - do teleportowania do biznesu, kiedy jesteś w terenie. Komenda /av, dostępna jest dla VIPa, a przecież VIP to nie Admin, więc nadużywania większego nie widzę.

=DS=KarnyBanan - Dość świeży admin na stanowisku. Może wcześniej używał ułatwień takich jak /cam, czy /acam, ale gdy powie mu się, że jest to zabronione, to dostosuję się szybciej niż zdołasz pstryknąć palcami. Pozatym czy uciekanie nie jest dozwolone w świecie GTA? Przecież musisz uciec przed policją, by nie zostać złapanym? A wykorzystywanie do tego komend podobnych do tych pana Foxa., które również nie są komendami admina, ale takimi, które są dostępne, również dla ciebie.

Pozatym HARDKOR walka o przejęcie jednego z największych biznesów na tym serwerze, nie powinna wyglądać tak, że co raz próbujesz uprzykrzyć życie konkurentom. Ale co ja tam wiem.

To moje stanowisko, poczekam na decyzję Właścicieli.
08-22-2015, 03:12 PM,
(08-22-2015, 03:10 PM)Kunio napisał(a):  Dobra, omówmy twoją skargę.

=DS=KarnyBanan - Dość świeży admin na stanowisku. Może wcześniej używał ułatwień takich jak /cam, czy /acam, ale gdy powie mu się, że jest to zabronione, to dostosuję się szybciej niż zdołasz pstryknąć palcami. Pozatym czy uciekanie nie jest dozwolone w świecie GTA? Przecież musisz uciec przed policją, by nie zostać złapanym? A wykorzystywanie do tego komend podobnych do tych pana Foxa., które również nie są komendami admina, ale takimi, które są dostępne, również dla ciebie.

Dokładnie, uzywalem /acam, juz nie uzywam, a uciekać mam prawo.
Ty sie tepasz, to i ja się tepam.

Przyjdzie wrzesień, godziny przed poludniowe w dniu roboczym i nadrobię to co stracilem także spokojnie :)
08-22-2015, 03:49 PM,
Cytat:ty wszystkich censored molestujesz

Załóżmy dział "I Ty możesz powiedzieć nie mobbingowi" - kto wie, kto jeszcze czuje się nieswojo na tym serwerze z różnych dziwnych względów.

A tak całkiem serio. Obrzucacie się błotem o domek, który daje Wam kilka dolców więcej. Czy naprawdę jest to warte kłótni ludzi z jednego klanu? Nie sądzę.

Żaden z Was nie jest bez teoretycznej "winy", bo nie potraficie spokojnie nie sobą porozmawiać tylko prowadzicie dziwną wojnę i potem wychodzi jak wychodzi.

@Hard - to prawda, że ostatnio Ci odwala z tym przesadnym DM, a przypominam, że jeszcze nie tak dawno narzekałeś:

Cytat:ruski często na przykład rozwalają busa, gdy ten stoi na przystanku, co oczywiście jest denerwujące dla innych, ponieważ muszą zaczynać misję od początku.

Przysłowie nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe nie traci na aktualności. Nie bądźmy hipokrytami i nie narzekajmy na coś, co później sami robimy.

Co do Karnego i Foxa. Zwróciłem im już uwagę na temat /acam. Pozostałe sposoby mało co dają, jednak jeśli sam zauważę jakieś nadużywanie stanowiska to sam zacznę degradować albo zabierać kasę.

Tak na koniec. Rzygam z deka tego typu kłótniami. Liberty Unleashed i ogólnie granie multi ma być zabawą i dawać ludziom przyjemność. Wystarczająco dużo zmartwień każdy z nas ma w życiu rzeczywistym, więc po co sobie jeszcze komplikować tu. Przyjmijcie zasade zdrowej rywalizacji i zbierajcie normalnie te pixelową kasę, bo jak dalej się nie będziecie umieli pogodzić to sam kupie ten domek i tyle.

Czekam na hejty.

[Obrazek: sygn_500px.jpg]
08-22-2015, 04:10 PM,
Cytat:Ja:
ciekawa skarga harda, ale poczekam na wypowiedz Piterusa

Było warto. Nie mam nawet co dodać od siebie.

[Obrazek: userbargi_swnashr.gif]

LU-DM/TLB jedzie ci wpierdolić.
08-22-2015, 04:25 PM,
Skargi odrzucone.
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości