(06-12-2018, 03:39 PM)Cement napisał(a): Co sądzisz o Penxie w Step Records?
Nie byłem zadowolony z tej decyzji. Jestem jednak w stanie to zrozumieć. To normalne, że raperzy w taki czy inny sposób chcą by ich twórczość opłacała im rachunki.
Penx nie jest już częścią Patokalipsy, która zawsze stawiała na Underground. Wyszedł 'przed szereg', miał własną wizję i chwała mu za to. Identyfikuje się z Patokalipsą od 2012 poprzez słuchanie, kupowanie płyt i ubrań czy też okazyjne jeżdżenie na koncerty i kibicuje temu
rudemu skurwielowi, dlatego w dalszym ciągu będę sprawdzał jego twórczość. I z pewnością będzie leciał props dopóki nie będę słyszał w jego tekstach populistycznych haseł, bo
nie ważne gdzie to leci, ważne czym to jest...
Cytat:Hej, siemasz, jak leci? Miło cię tu widzieć :P
Wiem, że jesteś trochę poza teraz, ale grasz w coś jeszcze albo można cię gdzieś złapać? Jakiś haxball, Fifa czy coś? :D
Siema, u mnie wszystko w porządku. W zasadzie praca, dom i tak od weekendu do weekendu :D
Obecnie odkąd ponownie jestem za granicą (od końca lutego), jestem bardzo ograniczony pod kątem grania w cokolwiek. Konsola kurzy się w domu, a na laptopie niestety nie mam żadnych gier. Brak stałego neta sprawia też, że nie mogę pograć w Haxa (jedyne w co grałem przed urlopem na lapku). Mam nadzieje, że wszystko uda mi się nadrobić jak tylko przyjadę do Polski na urlop ;).
Dodatkowo też nie mam zbyt wiele chęci do grania. Na konsoli już przed wyjazdem grałem jedynie czasem w FUT 18, 2-3 mecze na tydzień, kiedyś zdecydowanie więcej.