Inicjatywy graczy - Wersja do druku +- LU-DM Team (https://lu-dm.eu.org/mybb) +-- Dział: Ogólnie (https://lu-dm.eu.org/mybb/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Ogłoszenia (https://lu-dm.eu.org/mybb/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Inicjatywy graczy (/showthread.php?tid=265) |
Inicjatywy graczy - Piterus - 03-13-2016 Poniższy tekst wysłał mi Ferex z pytaniem czy mogę go tu wstawić. Wedle życzenia: Dzisiaj feralnego dnia (czyli 13 marca 2016r.) przypadkowo grupa o nickach [MKt]Ferex, =DS=Xenon, rww, zrobiła sobie wyścigi, którym przewodniczył [MKt]Ferex. Kolnkurencje wyścigów w których brali udział zawodnicy: 1) Lotnisko - Dach Malibu (RC Baron) 2) Dach Malibu - Willa (RC Raider) 3) Willa - Latarnia (RC Bandit) 4) Latarnia - Wejście do budynku Lotniska (Baggage) 5) Doki - Studio filmowe (Hotring Racer) Od wyścigu Latarnia - Wejście do budynku Lotniska dołączył do nas =DS=eXe^. Może i mało nas było, ale niektóre momenty wyścigu były tak śmieszne, że wyścig stawał się coraz lepszą zabawą (dla nas) na serwerze :) W 3 pierwszych konkurencjach (RC) wyniki wyglądają tak: 1) Lotnisko - Dach Malibu: 1 - rww 2 - =DS=Xenon 3 - [MKt]Ferex 2) Dach Malibu - Willa 1 - [MKt]Ferex 2 - =DS=Xenon / rww 3) Willa - Latarnia 1 - [MKt]Ferex 2 - =DS=Xenon 3 - rww Następne dwie konkurencje wyścigów zaszczyciły nas obecnością =DS=eXe^, co sprawiało, że konkurencja się zaostrzała o 4 miejsce, przez co każdy uczestnik starał się być pierwszy :) Konkurencja 4 była o tyle ciekawa, że cały wyścig odbywał się na wstecznym :D O to wyniki: 4) Latarnia - Wejście do budynku lotniska 1 - rww 2 - =DS=Xenon 3 - [MKt]Ferex 4 - =DS=eXe^ I 5 konkurencja, czyli słynny wyścig z eventu 0.1d :) 5) Doki - Studio filmowe 1 - =DS=eXe^ 2 - rww 3 - [MKt]Ferex 4 - =DS=Xenon Wszystkim uczestnikom dziękuję za udział w wyścigach, oraz za dobrą zabawę, którą dostarczyliście swoją obecnością feralnego dnia :) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Od siebie mogę tylko dodać, że jakby ktoś miał pomysł na jakiś turniej czy event i chciałby go poprowadzić to jesteśmy otwarci na propozycje - pozostaje kwestia dogadania szczegółów. RE: Inicjatywy graczy - eXe^ - 03-13-2016 Ja jestem za zrobieniem All Weapons Day (poza minigunem) na VC-DM. RE: Inicjatywy graczy - rww - 03-13-2016 (03-13-2016, 06:40 PM)eXe^ napisał(a): Ja jestem za zrobieniem All Weapons Day (poza minigunem) na VC-DM. Pierw aktualizacja VC-DM ;) RE: Inicjatywy graczy - Cement - 03-13-2016 A ja bym chciał zrobić kiedyś "Stuntin' Event 2" :D RE: Inicjatywy graczy - morowacek - 03-14-2016 Ja chciałbym, żeby na VC-DM był event z chainsawami. Wszyscy na wszystkich, w tym ja bym nagrał filmik do mojej nowej produkcji. RE: Inicjatywy graczy - eXe^ - 03-14-2016 Nie związane z treścią newsa. Cytat:> In game since 2012 Stubby League w DS miało miejsce w marcu 2015 roku. W Stubby League 2014 uczestniczyliśmy z tagiem [moro] przed nickiem, pozdrawiam serdecznie i życzę smacznego. RE: Inicjatywy graczy - Piterus - 03-14-2016 Confused like hell.. Dzięki za uświadomienie. Elo. RE: Inicjatywy graczy - Ferex - 03-15-2016 Za miesiąc, bądź półtora miesiąca zrobię event :) |