Autor |
Jakie mi gry polecacie? |
@rwwpl Super Administrator
|
Dodane dnia 10-06-2015 00:11 |
|
|
Dobra, og??lnie mam niby nowego kompa, przynajmniej takiego Â?e GTA IV dziaÂ?a na najwyÂ?szych a GTA V na wysokich.
A wi??c, pomyÂ?laÂ?em Â?e m??gÂ?bym w ko??cu pozna?? jeszcze jakieÂ? inne gry. Bo w sumie to w maÂ?o gier graÂ?em.
M??j sprz??t
Windows 7 x64 (64bit)
Intel i3 4160 (4 wÂ?tki) / (2 rdzenie) / (3.6GHz)
8GB Ram DDR3
Geforce GTX 750Ti (2GB) / (128bit)
Sprz??t jakiÂ? super pro to nie jest, ale myÂ?l?? Â?e kaÂ?da nowa gra mi ruszy na Â?rednich.
Tak przy okazji, jak ktoÂ? gra w wota na telefonie lub na kompie, niech pisz?? (chociaÂ? na kompie nie gram od roku, to mog?? wr??ci??, Tiery V i tu i tu).
Druga sprawa, nie pisa?? mi tu o jakimÂ? lolku czy majnkrafcie...
Trzecia sprawa, mogÂ? by?? r??wnieÂ? gry dla PS2 (pcsx2 daje sobie spokojnie rad?? z grami w 50-60fps). Tylko Â?eby to nie byÂ?y jakieÂ? pokemony czy coÂ? innego tego typu.
Edytowane przez rwwpl dnia 10-06-2015 00:15 |
|
Autor |
RE: Jakie mi gry polecacie? |
^Genesis Administrator
|
Dodane dnia 10-06-2015 00:30 |
|
|
Sprz??t podobny do mojego, r??Â?nica tylko taka, Â?e ja mam 4150, i GTX 660 - ale generalnie, jeÂ?li jesteÂ? zainteresowany RPGami, koniecznie zapoznaj si?? z seriÂ? Risen. MoÂ?esz spr??bowa?? liznÂ??? teÂ? troch?? survival horror, najbezpieczniej Alan Wake, chociaÂ? sama treÂ??? merytoryczna moÂ?e Ci?? zanudzi??. ZÂ?Â? grÂ? nie jest teÂ? na pewno Diablo III, polecam og??Â?em na nock?? czy dwie. OczywiÂ?cie te wszystkie tytuÂ?y nie wymagajÂ? kosmicznego komputera, po prostu warto w nie zagra??, moim zdaniem. Ewentualnie, moÂ?e sÂ?yszaÂ?eÂ? o Project CARS? Poczytaj, moÂ?e Ci si?? spodoba. No i o WiedÂ?minie nie wspominam.
The Cocks Staunton Stadium. Everyone could be a Cock today! |
|
Autor |
^Vandi Administrator
|
Dodane dnia 10-06-2015 16:32 |
|
|
Na PS2 pierwszego Devil May Cry'a polecam :P |
|
Autor |
^Wrzosio Administrator
|
Dodane dnia 10-06-2015 17:57 |
|
|
VandiPL napisaÂ?/a:
Na PS2 pierwszego Devil May Cry'a polecam :P
ZauwaÂ?, Â?e on nie ma PS2, a emulacja na komputerze konsol ssie po caÂ?oÂ?ci ;p ChociaÂ? jakbyÂ? juÂ? byÂ? zmuszony do tego stopnia to pami??taj o barwach xD
JeÂ?li mam by?? szczery to mog?? wypisa?? Ci te, w kt??re niby chciaÂ?bym zagra??, jakbym miaÂ? lepszy sprz??t. Po pierwsze Gothic 3 - w ko??cu trzeba zako??czy?? wÂ?tek Beziego, bo 4 ssie (w sumie to juÂ? nie Gothic na nic). Proponuj?? przejrze?? najpopularniejsze gry od studia Rockstar Games, typu L.A. Noire - ciekawie zapowiadajÂ?ca si?? gra akcji z elementami detektywistycznymi. Bully - Schoolarship Edition r??wnieÂ? jest ciekawÂ? grÂ? akcji z miejscem w szkole. RozpisaÂ?bym si?? wi??cej, ale wol?? Ci o tym pisa?? na GG ;)
I told ya.. they're a bunch of wimps! |
|
Autor |
|
Dodane dnia 10-06-2015 19:50 |
|
|
Marudzisz na pcsx2, jest git. JuÂ? mam [color=darkred]The Warriors[/color].
Co do typowo gier PC.
Gothic 3, jakoÂ? Â?rednio ;p tym bardziej ze skoro to kontynuacja 1,2 to wypadaÂ?o by grac od poczÂ?tku, tak samo mi si?? wydaje z WiedÂ?minem 3 (kt??rego akurat mam na kompie, graÂ?em z godzin??, gra og??lnie git).
Project CARS, myÂ?laÂ?em nad tym, zobaczymy, pierw w planach mam Grid Autosport. PrzydaÂ?o by si?? w ko??cu teÂ? Underground 2 przejÂ???, do kt??rego si?? tyle razy zabieraÂ?em, i zawsze format kompa przeszkodziÂ?.
Co do reszty, obczaj?? potem.
|
|
Autor |
@eXe^ Super Administrator
|
Dodane dnia 10-06-2015 23:01 |
|
|
Edytowane przez eXe^ dnia 10-06-2015 23:06 |
|
Autor |
|
Dodane dnia 10-06-2015 23:21 |
|
|
TeÂ? sprawdz?? ;)
|
|
Autor |
^Vandi Administrator
|
Dodane dnia 11-06-2015 17:51 |
|
|
A Mafie 2 polecam r??wnieÂ? :P
Ode mnie niech b??dzie Saints Row II a takÂ?e True Crime: New York City
Edytowane przez Vandi dnia 11-06-2015 22:48 |
|
Autor |
@Piterus Super Administrator
|
Dodane dnia 11-06-2015 22:33 |
|
|
vcmp 0.3
|
|
Autor |
~Szachu U¿ytkownik
|
Dodane dnia 28-06-2015 12:16 |
|
|
Wiem , Â?e odkopuje stary temat , ale nie mogÂ?em si?? powstrzyma??.
Jak grafika Ci nie b??dzie przeszkadza?? , to strasznie polecam Return To Castle Wolfenstein , jeÂ?eli b??dzie , to obczaj Wolfenstein: The New Order
A na pcsx2 ( jeÂ?eli nie przechodziÂ?eÂ? wczeÂ?niej ) to GTA:LCS i GTA:VCS
Edytowane przez Szachu dnia 28-06-2015 12:14 |
|
Autor |
~jarzab13 U¿ytkownik
|
Dodane dnia 28-06-2015 16:21 |
|
|
Ja polecam RE4 na GameCube
|
|
Autor |
~KarnyBanan U¿ytkownik
|
Dodane dnia 28-06-2015 17:35 |
|
|
A ja polecam Far Cry 4, poprzednie cz??Â?ci zresztÂ? teÂ?!
Y-ME369 |
|
Autor |
~Cement U¿ytkownik
|
Dodane dnia 28-06-2015 17:57 |
|
|
|
|