[NW czy dobry temat ;/]
Nw czy moÂ?e by?? taki dow??d, ale i tak wrzucam... KiedyÂ? jeszcze podczas ich rozmowy ruskich pisali, Â?e polacy to p*zdy(bojÂ? si?? strzela??, Â?e cioty). Ale tu ciekawa rozmowa ruskich....
Edit: Ci??Â?ko wyÂ?apa?? ich na czitach bo nie wiadomo kiedy zaczitujÂ?(i nie zdÂ?ze wÂ?Â?czy?? frapsa), a tu jego kanaÂ? yt gdzie sie chwali cleo dostaosowanym do lu https://www.youtube.com/channel/UCajHkCi4pOaQ9kyD-C-38Bw
Wiem, Â?e Tommi uÂ?ywa mod??w cleo, sam mi si?? do tego przyznaÂ?.
DodaÂ?, Â?e ma m.in 1st Person mod. Chyba kaÂ?dy wie co on zmienia, dodam od siebie, Â?e to znaczne uÂ?atwienie w strzelaniu, jak i zakÂ?adania headshot??w (znam to z przykÂ?adu SAMP).
Wi??c jest to uÂ?atwienie gry, ale i tak jakby nie patrze?? jakiekolwiek CLEO jest zakazane co wyraÂ?nie pisze w regulaminie.
Niestety bana nie daj?? bo rww nie widzi tu nic zÂ?ego.
Peace, yo.
eXe^ napisaÂ?/a:
Wiem, Â?e Tommi uÂ?ywa mod??w cleo, sam mi si?? do tego przyznaÂ?.
DodaÂ?, Â?e ma m.in 1st Person mod. Chyba kaÂ?dy wie co on zmienia, dodam od siebie, Â?e to znaczne uÂ?atwienie w strzelaniu, jak i zakÂ?adania headshot??w (znam to z przykÂ?adu SAMP).
Wi??c jest to uÂ?atwienie gry, ale i tak jakby nie patrze?? jakiekolwiek CLEO jest zakazane co wyraÂ?nie pisze w regulaminie.
Niestety bana nie daj?? bo rww nie widzi tu nic zÂ?ego.
Peace, yo.
Â?adnego CLEO Na serwerze ja nie uÂ?ywaÂ?em, to wszystko kÂ?amstwa i oszczerstwa. Tak, ja mam kanaÂ? na Youtube, na kt??rym wykÂ?ady wideo z CLEO skrypt??w, kt??re uÂ?ywaÂ? WYÂ?Â?CZNIE na GTA.RU serwerze, Â?adnych AimBot'??w, FirstPerson Mod ' ??w i innych nie uÂ?ywaÂ?em i nie zamierzam uÂ?ywa??, graÂ?em uczciwie. Co do rozmowy z Exe'ohm, First Person Mod nie uÂ?ywaÂ?em, a on w Â?adnym wypadku nie pomaga mi dÂ?Â?y?? i umieÂ?ci?? headshot'y. Na konto ekranu, gdzie rzekomo m??wi si?? o CLEO: po Co wrzuca?? na dow??d zrzut ekranu z zupeÂ?nie obcym dla ciebie rozmowÂ?? Tam si?? m??wi zupeÂ?nie o czymÂ? innym!