ALTERNATYWA: Administracja pilnuje mostu Callahan i wjazdu do tunelu (uczestnicy nie opuszczajÂ? Portland)
Zabawa rozgrywa si?? w Portland. Polega ona na tym Â?e gracze siedzÂ? ustawieni w radiowozach (mogÂ? mie?? co najmniej colty). Jeden gracz zostaje wybrany na uciekiniera i ustawia si?? przed policjantami w jakimÂ? cywilnym aucie. Zadaniem policjant??w jest zabicie lub zatrzymanie uciekiniera. Uciekinier zaÂ? musi przetrwa?? 5-10 minut poÂ?cigu. Po tym czasie tunel porter zostaje otwarty i zbieg musi do niego uciec. Po wjechaniu do tunelu ten zamyka si?? i uciekinier wygrywa.
Mimo, Â?e wyraÂ??? swojÂ? opini?? na temat, sugeruj?? przede wszystkim przetestowanie 2-3krotnie takiego trybu na czysto.
Co do zablokowania moÂ?liwoÂ?ci ucieczki, to proÂ?ciej byÂ?oby odtworzy?? to na Shoreside Vale, zamknÂ??? most moÂ?na zawsze, a tunel...c??Â?, upilnowa?? w jakiÂ? spos??b "r??czny", bo obiekt??w doda?? nie moÂ?na, no chyba, Â?e jest jakoÂ? to moÂ?liwe.
Obawiam si?? jedynie, Â?e ta cz??Â??? GTA jest na tyle specyficzna, Â?e wytrzymanie cho??by 2 minut byÂ?oby skomplikowane, cho?? mog?? si?? myli??. Aczkolwiek jestem za, a przynajmniej za testami takiego trybu.
PomysÂ? spoko, tylko niej na uwadze, jak to rozegra?? od strony admina. Pr??dzej bym byÂ? za wersjÂ?, Â?e most wyÂ?Â?czony i przedosta?? si?? trzeba, ale bez szale??stw. MoÂ?na tu jakoÂ? /hitmana wkr??ci??.
Tymczasem ja planuj?? majÂ? zabaw?? z teleportem /pok??j ale to narazie w fazie beta pomysÂ?u.
PomysÂ? not bad, aczkolwiek doÂ??? trudne do zorganizowania na serwerze z nie maÂ?Â? (miejmy nadziej??) iloÂ?ciÂ? os??b, z czego pewnie spora cz??Â??? zagraniczniak??w.
Poza tym ostatnie crashe, kt??rych np ja (i pewnie nie tylko co moÂ?na zauwaÂ?y??) mam sporo wi??cej niÂ? kiedykolwiek b??dÂ? przeszkodÂ? w rozgrywaniu takich tryb??w.
Z pewnoÂ?ciÂ? b??dÂ? crashe i to momentami takie, Â?e b??dzie wypierdala?? po 5 os??b co troch?? ogranicza.
Bo co np, gdy ten uciekinier dostanie crasha? Replay...
Poza tym mam podobny pomysÂ? z wykorzystaniem hitmana, gdzie gracze zrzucajÂ? si?? na niego na 1 wybranÂ? osob?? (przykÂ?adowo ja) i potem po jakimÂ? czasie (np po 5 min) jeÂ?li jest uzbierane 30 kafli to ja podwajam tÂ? sum?? / albo potrajam w zaleÂ?noÂ?ci od tego ile si?? uzbiera.
Potem osoba z hitmanem wraz z obstawÂ? liczÂ?cÂ? 3, 4 osoby (np czÂ?onkowie administracji) kitrajÂ? si?? gdzieÂ? na lotnisku, a pozostali gracze majÂ? za zadanie zdjÂ??? uciekiniera.
Ale wiadomo, crash takÂ?e moÂ?e by?? dla osoby z hitmanem.