Witam. ChciaÂ?bym zÂ?oÂ?y?? propozycj?? na temat nowych aren na serwer. Na serwerze sÂ? podajÂ?e cztery areny. MoÂ?na byÂ?o by doda?? nowe np.: WG-WOJNA GANG??W musiaÂ?o by si?? tam zapisa?? cztery osoby Â?eby arena wystartowaÂ?a, kolejnÂ? zabawÂ? m??gÂ?by by?? CH-CHOWANY musiaÂ?o by si?? tam zapisa?? r??wnieÂ? cztery osoby Â?eby zabawa wystartowaÂ?a i nast??pnÂ? zabawÂ? m??gÂ?by by?? wyÂ?cig tam muszÂ? si?? zapisa?? dwie osoby Â?eby zabawa wystartowala. MyÂ?l?? Â?e pomysÂ? si?? spodobaÂ? i mam nadziej?? Â?e zostanie wykoÂ?ystany.
Obecnie jest 5 aren, a wedÂ?ug nowego skryptu dojdzie kolejna - flamethrower. GÂ???wnÂ? ich zaletÂ? jest to, Â?e moÂ?na tam wbi?? juÂ? od 2 os??b (w praktyce od 1). W LU nie gra, aÂ? tak spora liczba, Â?eby ustawi?? limit od 4 - taka arena staÂ?aby pusta.
Gangi wyklucza niemoÂ?noÂ??? podziaÂ?u graczy na teamy w LU, a chowany fakt, Â?e nie moÂ?na wyÂ?Â?czy?? "tych znaczk??w" symbolizujÂ?cych gracza na radarze.
Za wyÂ?cigiem jestem w prostej formie - np.: wokoÂ?o stadionu i wtedy ustalona liczba okrÂ?Â?e?? przez admina, ale tu musiaÂ?by rww posiedzie?? i dac to na jakiÂ? virtual world.
WG-WOJNA GANG??W musiaÂ?o by si?? tam zapisa?? cztery osoby Â?eby arena wystartowaÂ?a,
Tak prawd?? m??wiÂ?c to, gdyby sam MP nie byÂ? problemem, oraz dost??pnoÂ??? niekt??rych funkcji to pewnie nie tylko te, ale i wiele wi??cej pomysÂ???w zostaÂ?o by wprowadzone.
PierwszÂ? rzeczÂ? kt??ra klasyczne 'wg' aka samp dyskwalifikuje na starcie jest fakt, iÂ? chyba nie moÂ?liwe w LU wyÂ?Â?czenie team kill'ingu.
Dodatkowo wiele innych waÂ?nych skrypt??w jest chyba nie wykonalne.
kolejnÂ? zabawÂ? m??gÂ?by by?? CH-CHOWANY musiaÂ?o by si?? tam zapisa?? r??wnieÂ? cztery osoby Â?eby zabawa wystartowaÂ?a
Chowany sam w sobie jest fajnÂ? zabawÂ?, aczkolwiek na samp to wyglÂ?da dobrze. No ale tutaj niestety - nie ma moÂ?liwoÂ?ci wyÂ?Â?czenia znacznik??w na radarze pokazujÂ?cych pozycj?? innych graczy.
Nast??pnÂ? zabawÂ? m??gÂ?by by?? wyÂ?cig tam muszÂ? si?? zapisa?? dwie osoby Â?eby zabawa wystartowala.
Akurat to bym najbardziej chciaÂ? zobaczy??. Do pewnego momentu gry w LU myÂ?laÂ?em, Â?e wykonanie takiego 'typowego ws' jest niewykonalne. Jednak swego czasu byÂ? Race serwer na LU, co oznacza, Â?e moÂ?na takie coÂ? wykona??.
Na pewno fajnie by to wyglÂ?daÂ?o, ale wymagaÂ?o by takÂ?e ogromnej pracy ze strony rww i nie tylko, by taki skrypt wprowadzi?? poczÂ?tkowo np z 3 trasami.
Ale co b??dzie, czas pokaÂ???.
A chyba wi??cej coÂ? rww moÂ?e napisa??, w ko??cu on wie najlepiej co i jak ;).
Mialem robic WG. eXe mi przypomnial o team killingu co mi teraz troche utrudnilo. Ale wydaje mi sie ze jednak jest to wykonalne. Na reszte odpowiem powiem