Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!
Strony WWWSerwery VPSDomenyHostingDarmowy Hosting CBA.pl
 
Nie pamiętam hasła   -   Rejestracja







Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem
02-22-2018, 11:29 AM,
Post: #1
Problem
Witam,
Panowie mam taki problem gdy chce wejsc na wasze servery po załadowniu i pobraniu plikow wyskakuje mi to i nic nie moge zrobic poza resetem komputera, dodam ze inne servery dzialaja bez problemu. to raczej problem grafiki ;/ mam system Windows XP ;/ Ktos wiedzial by jak z tym sobie poradzic ??? Poniżej zdj problemu


[Obrazek: 3ff9a0a4d9a34.jpg]


Załączone pliki Miniatury
   
Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-22-2018, 03:51 PM,
Post: #2
RE: Problem
Poprawiłem obrazek.

Wygląda na to, że to coś ze sterownikiem obrazu, tylko nie wiem w takim razie jakim cudem działają ci inne serwery/single.

Takie standardowe rozwiązania jak odpalić w trybie zgodności/jako administrator próbowałeś? Możesz też użyć narzędzia do czyszczenia rejestru - może tam jakiś błędny wpis się zrobił. Ew. istnieje opcja, że będziesz go musiał sam jakoś nadpisać. Może też jakiś DirectX?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-22-2018, 05:10 PM,
Post: #3
RE: Problem
To nasze serwery powodują problemy ze sterownikiem grafiki, czy jakikolwiek pod 04rel004? Nie wygląda na błąd spowodowany z naszej strony, ale przy uruchamianiu samego Multi, o ile w ogóle VC odpala się na tym sprzęcie, na którym próbujesz uruchomić VC:MP. BTW, pasek wygląda jakby uruchamiał się w 256 kolorach, sprawdź czy nie masz zaznaczonej takiej opcji, jeśli masz - odznacz i spróbuj ponownie uruchomić jakikolwiek serwer.

[Obrazek: sign.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-22-2018, 05:58 PM, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-22-2018, 06:33 PM przez Kadet.)
Post: #4
RE: Problem
Ale własnie wszystkie servery dzialaja bez problemu wczodze gram skacze biegne jade xd i nie zmienia sie nic w grafice pasek jest taki zwykly ze tak powiem podstawowy w xp.. ale jak wchodze na wasze servery to wyskakuje ;/;/

hmm szukam sterownikow jakis innych ;/ raczej jako administrator odpalenie nic to nie da ;/

Dobra panowie udało się uruchomilem wyszło na to że brak mi było aktualnych sterowników :d do zobaczenia w grze :d
Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-22-2018, 06:59 PM,
Post: #5
RE: Problem
jak rozwiązane to bez lipy, cieszę się. Widzimy się w grze!

Temat do zamknięcia.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości